T-Exkurze: Se nezblázni…

Dovolíme si Vás pozvat na druhou T-Exkurzi letošního roku, tentokrát na téma duševního zdraví pod vedením dlouholetého Talnetího instruktora, Vojty Tutra.

Termíny:

  • spuštění online části: 31. 10. 2023
  • prezenční část: pondělí 13. listopadu 2023 v odpoledních hodinách (tbd) v Praze
  • uzavření T-Exkurze: 20. 11. 2023

Anotace: Co to je duševní zdraví, co ho ohrožuje, a jak o něj pečovat? Co je ještě v pořádku, a kdy vyhledat pomoc? Které profese se duševním zdravím zabývají a co od koho z nich mohu čekat? Jak to vypadá, když má člověk diagnózu a jak se s tím žije? Co vše se za duševní onemocnění považuje, jaké existují diagnózy a příznaky.
Na tyto a další otázky najdete odpověď v T-Exkurzi Se nezblázni… Na prezenční části potkáte člověka, který si prošel duševní nemocí, hospitalizací a zotavením. Budete si moci také vyzkoušet na sobě některá cvičení pro udržení duševní pohody.


Prezenční části se budou moci účastnit jen ti, kdo projdou online část a zpracují úkol.


T-Exkurze je vhodná pro všechny, kdo se v tématu duševní zdraví chtějí zorientovat, kdo uvažují o vykonávání některé z profesí pomáhajících lidem s duševní nemocí, nebo pro ty, kdo ve svém okolí mají někoho s aktuálními problémy, a chtěli by se dozvědět více.

Účastnický poplatek za T-Exkurzi je 120 Kč (lze požádat o prominutí účastnického poplatku). Akce je podpořena Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy. Přihlásit se můžete na tomto odkaze.