Talnet oceněn v rámci přehlídky Brána k druhým

S hrdostí oznamujeme, že Talnetí tým se stal jedním z devíti vítězů 12. ročníku soutěžní přehlídky Brána k druhým! Tato prestižní soutěž, pořádaná Českou radou dětí a mládeže, oceňuje projekty, které vznikly a existují díky dobrovolnické práci mladých lidí.

Náš projekt, Talnet, by se bez nasazení desítek dobrovolníků nemohl udržovat. Proto pro nás bylo velkou ctí, že jsme byli pozváni na slavnostní vyhlášení přehlídky, které se konalo 8. dubna 2024 na pražské Staroměstské radnici. Zde jsme z rukou herce Petra Vacka a senátora a bývalého předsedy AV ČR Jiřího Drahoše převzali symbolický klíč od brány – hlavní cenu přehlídky.

Toto ocenění je pro nás velkým povzbuzením a potvrzením, že naše práce má smysl. Talnet se snaží zpřístupnit rozvíjející aktivity, tvořit bezpečné prostředí pro nadané a podporovat kolektivy mladých badatelů z celého Česka. Díky dobrovolníkům můžeme pořádat workshopy, kurzy, expedici a další aktivity, které otevírají dveře do světa vědy a technologií a pomáhají mladým lidem rozvíjet jejich potenciál.

Jsme nesmírně vděční všem dobrovolníkům, kteří Talnetu pomáhají fungovat a děkujeme České radě dětí a mládeže za toto prestižní ocenění. Budeme i nadále usilovat o to, aby byl Talnet platformou, která pomáhá mladým lidem rozvíjet se a plnit si své sny.